ΕΜΕΙΣ

Το αριστοκρατικό και κομψό ‘’Darling’’ σας υποδέχεται στον Πειραιά. Μια βόλτα στην καρδιά του Πειραιά, στο ιστορικό του κέντρο, ανάμεσα στο Λιμάνι, τον λόφο του Προφήτη Ηλία και την Πειραΐκή έχει το δικό της χρώμα και ενδιαφέρον, πόσο μάλλον αν επισκεφθείτε το Darling. Το νεο talk of the town σας περιμένει στον πεζόδρομο της οδού Δραγάτση σε απόσταση αναπνοής από το Δημοτικό θέατρο της πόλης.
Ενα καφέ, εστιατόριο, μπαρ με ιδιαίτερη ταυτότητα και αισθητική, περιμένει να σας φιλοξενήσει και να σας χαλαρώσει σε ρυθμούς Jazz, Funk και Soul. Ανοικτό από τον Απρίλιο του 2015, ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές των Πειραιωτών και όχι μόνο και έχει μπει στην καθημερινότητα τους. Από το πρωί με υπέροχα χαρμάνια καφέ που παρουσιάζονται με εντυπωσιακές πινελιές latte art, το απόγευμα με δροσερά κοκτέιλ εως το βράδυ με τις εμπνεύσεις του Chef συνοδευόμενες με κρασιά από την πλούσια wine list.
Το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, το απολαυστικό φαγητό και το πρωτοποριακό κοκτέιλ μπαρ, κάνει το Darling τον ιδανικό προορισμό στο κέντρο του Πειραιά.

NEWS & EVENTS

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ COCKTAILS
ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ COCKTAILS, ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ!
... ΚΑΙ SUSHI ΣΤΟ DARLING!

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΗΜΕΡΑΣ!

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

 

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210.4141410

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Δραγάτση 8, Πειραιάς
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 410 1410